Oecumenische Basisgroep Venray

Welkom op de website van de Oecumenische Basisgroep Venray e.o.

De Basisgroep bestaat uit mensen die zich willen laten inspireren door de weg van de profeten van Israël, de boodschap van het Evangelie en hedendaagse mensen die ons inspireren. Samen delend met elkaar,  met aandacht voor de wereld om ons heen, in beweging blijvend, open en uitnodigend naar buiten. Elke tweede en vierde zondag van de maand vieren wij dit met elkaar. Tijdens Paas- en Kersttijd wordt van dit ritme afgeweken. Iedereen is welkom en allen zijn genodigd om mee te doen.

De vieringen beginnen zondag morgen om kwart over tien in de Kemphaan aan het Kennedyplein in Venray. We drinken na afloop samen koffie of thee en delen lief en leed. Iedereen is welkom!

In september 2019 vierden we 35 jaar bestaan van onze Basisgroep, met het thema ‘Je gedragen weten’. In het najaar 2024 zullen we ons 40 jaar bestaan! Hoe? Daar zijn we nu druk mee bezig. Informatie hierover  komt later.

Sinds 1 januari zijn we verhuisd  naar De Kemphaan, Kennedyplein 1 in Venray.
De oorlog in Oekraine houdt aan. Een nieuwe oorlog teistert Israël en het palestijnse volk.
We blijven verbonden met allen die lijden aan verschrikkingen van deze oorlogen.! 
Mocht u later de viering willen zien, deze staat in de rubrief archief, in een PDF, op onze site. PDF’s kunnen afgedrukt worden op A4 formaat!

Met vriendelijke groeten namens de stuurgroep, Monique van Nispen

Geplaatst op Categorieën Algemeen